Knettergoede tekst die écht werkt & converteert

Bij Typical Content weet je één ding zeker: je hebt te maken met een vakidioot die tot het gaatje gaat om jouw tekst te optimaliseren, redigeren, schrijven of vertalen. Echt waar.

“Write without mercy, edit without fear.”

Remote én betrokken

Ja, dat lees je goed. Typical Content is op reis. Vanuit mijn ‘bussie’ reis ik langs de Spaanse kust naar het zuiden, de zon achterna. Mijn bus is mijn thuis, mijn kantoor, mijn alles-wat-ik-nodig-heb. Vanuit het Spaanse ben ik perfect bereikbaar met snel internet en een goede telefoonverbinding. En, niet geheel onbelangrijk: focus. Dus wat de klus ook is, vanuit mijn bus klaar ik ‘m. Zoals je van mij gewend bent. En óók als ik weer in Nederland ben natuurlijk. Want, hoe leuk Spanje ook is. Ik zal ook regelmatig een aantal maanden in Nederland vertoeven.

Wil je mijn avonturen volgen? Dat kan natuurlijk ook, op Instagram deel ik foto’s en op LinkedIn deel ik af en toe een update over hoe het remote werken mij vergaat. Op Typical Camper lees je mijn blog, met verhalen over alles wat met het freelance camperleven te maken heeft. Van recepten tot internet-tips. Van de mooiste wilde plekken tot de relaxte camperplaatsen. En vergeet je vooral niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal waar ik video’s deel over #vanlife, #remotework en het bouwen van mijn nieuwe buscamper.

Meteen aan de slag? Hit me up!

Vul hier jouw contactgegevens in en je vraag, opmerking of tip. Kom ik er zo snel mogelijk op terug, altijd binnen 48 uur (soms ben ik een dag aan het reizen en heb ik weinig laptop-tijd).

SPOED? Bel mij op +316-50565539 en ik pak ’t direct op!